ansattegalleri

 
 

Robin Söderkvist

Sivilarkitekt MNAL og partner i Tanken arkitektur as

Han mottok sin mastergrad i arkitektur fra Arkitektskolen i Århus, Danmark i januar 2008. Etter det arbeidet han som sivilarkitekt i arkitektkontorene RAM-arkitektur i Lillehammer og Stein Hamre arkitektkontor i Mo i Rana.

Han arbeider innenfor feltene arkitektur, planarbeid, interiørarkitektur og møbeldesign.

Söderkvist følger prosjektene fra idéskisser og mulighetsstudier til detaljering, arbeidstegninger og oppfølging i byggetiden. Han har god erfaring som prosjektleder og oppfølging mot oppdragsgivere, konsulenter og offentlige myndigheter.

I sitt virke har han arbeidet innenfor et bredt spekter av prosjekter som fritidsboliger, omsorgsboliger, boliger, skolebygg, kontorbygg, hotell, kraftverk og forretningsbygg.

robin@tankenark.no / 406 33 400

 

 

Lars Kristian Sjøvold

Sivilarkitekt MNAL og partner i Tanken arkitektur as

Han har mastergrad i arkitektur fra NTNU i Trondheim i 2004. Etter det har han arbeidet som sivilarkitekt og faglig leder i stein hamre arkitektkontor i Mo i Rana. i 2018 ble han partner i Tanken Arkitektur

Sjøvold er godt bevandret i, og jobber med alle fagets fasetter: arkitektur, planarbeid, interiørarkitektur og møbeldesign – fra idéskisser og mulighetsstudier til detaljering, arbeidstegninger og oppfølging i byggetiden.

Han har også god erfaring som prosjektleder og oppfølging mot oppdragsgivere, konsulenter og offentlige myndigheter.

Han har arbeidet innenfor et bredt spekter av prosjekter som fritidsboliger, omsorgsboliger, boliger, skolebygg, kontorbygg, hotell, kraftverk og forretningsbygg.

lars@tankenark.no / 90 96 92 92
 

 

 

Cecilie Johansen

Sivilarkitekt MNAL og ansatt i Tanken arkitektur as

Hun har sin mastergrad i arkitektur fra NTNU i Trondheim hvor hun tok diplom i 2015. Etter det har hun arbeidet som sivilarkitekt i arkitektkontoret Stein Hamre arkitektkontor i Mo i Rana.

Cecilie arbeider innenfor feltene arkitektur, interiørarkitektur og møbeldesign. Hun er godt kjent med hele arkitekturprosessen fra idekonsept og programmering til detaljering og oppfølging i byggetid. 

Hun har arbeidet med flere ulike typer prosjekter med varierende størrelse og kompleksitet slik som fritidsboliger, helse og omsorgsboliger, offentlige driftsbygninger, skoler og kontorbygg.

Cecilie har også erfaring som intern prosjektleder og har hatt ansvar for oppfølging mot oppdragsgivere og tekniske konsulenter.

cecilie@tankenark.no / 99 11 85 90

 

 


Johanne Heldal

Regnskapsfører, og mentor på økonomi og administrasjon i Tanken arkitektur as.

Johanne er utdannet bedriftsøkonom ved Trondheim økonomiske høyskole.

Hun har vært ansatt i en deltid stilling i Tanken siden oppstarten i 2015. Hun arbeider innenfor økonomi og regnskap.

Heldal har ca. 58 års yrkeskarriere bak seg i forskjellige yrker, de siste 33 årene i Stokkan Lys Norge.