Kontoret

 

 

“Det begynner med tanken. Den er tilstedeværende i alle prosesser – der samspillet mellom mennesker utvikles – der funksjon og estetikk formes til det endelige mål og tanken blir til virkelighet”

 

Team:

Cecilie Johansen
Sivilarkitekt MNAL
Telefon: 99 11 85 90
E-post: cecilie@tankenark.no

Hedvig Sanderud
Sivilarkitekt MNAL
Telefon: 90 88 67 80
E-post: hedvig@tankenark.no

Lars Kristian Sjøvold
Sivilarkitekt MNAL / Faglig Leder
Telefon: 90 96 92 92
E-post: lars@tankenark.no

Robin Söderkvist
Sivilarkitekt MNAL / Daglig Leder
Telefon: 406 33 400
epost: robin@tankenark.no

 

Organisering:

Tanken arkitektur as ble stiftet den 5.februar 2015

Kontoret påtar seg oppdrag både for det offentlige og det private markedet i hele Norge, men har en geografisk hovedtyngde i Nordland. Vi og våre samarbeidspartnere har lang erfaring innenfor arkitektur, planarbeid, interiør, møbel- og lysdesign. Vi arbeider innenfor et bredt spekter av prosjekter med hovedfokus på  å planlegge, utforme og bygge gode steder å være og bo.

Tanken arkitektur tilbyr rådgivning, programmering, prosjektering, prospekt / 3D-visualisering og søknadsarbeid.

Kontoret har sentral godkjenning tiltaksklasse 3.

 

 NAL logo  DiBk_logo_sort_stor

 

 

Filosofi: 

Gjennom analyser og metoder har  Tanken  arkitektur som målsetting å skape moderne arkitektur med et bevisst forhold til hver enkelt oppgaves forutsetninger.  For å oppnå en optimal prosess er vi opptatt av god kommunikasjon og en kontinuerlig dialog med våre oppdragsgivere gjennom alle faser i prosjektene.

Vi ser på alle prosjekter som en unik mulighet til å utarbeide originale løsninger med hensyn til landskap, himmelretninger, utsiktsforhold, infrastruktur og klima.

Våre arkitektoniske valg skal være et resultat av byggherres ønsker og behov forent med vår kunnskap. Vi tar ansvar for å gi prosjektene et utrykk og en vilje som avspeiler en god prosess. Arkitekturen skal synliggjøre tiden vi lever i og på samme tid gi et tidløst inntrykk. Alle prosjekter kvalitetssikres i overenstemmelse med gjeldende lover og forskrifter.

 

 

post@tankenark.no

Postadresse:
Postboks 21

8641 Hemnesberget

Besøksadresse:
Torggt 1b, Hemnesberget