Leilighet L

 

Leilighet L

Typologi: Leilighet / interiør / møbel
Areal: ca 100 m2
Status: Ferdig oppført
Sted: Bodø

 

Foto: Handprint Media v /Marius Husnes

Omtegning / redesign av penthouse-leilighet i Bodø. Leiligheten ble strippet helt ned og bygget opp med ny layout. Leiligheten har fått en åpen karakter og det lagt inn overlyskupler for å gi mer dagslys. Hovedgrepet er den gjennomgående spileveggen i oljet eik som starter i entreen og avsluttes i stue /bibliotek. Veggen definerer grensen mellom oppholdsrommene og mer private rom som bad, soverom, vaskerom etc. ”Usynlige” dører er også kledd med spiler for å understreke dette konseptet. Veggen er også utformet som garderobe og avslutningsvis bokhylle.

Oppholdsareal består av kjøkken, bibliotek og stue. Kjøkkenet defineres av 3 møbler som inneholder oppbevaring og utstillingsrom. Møblene er utført i lakkert mdf og bokser i oljet eik. Gulvflater er belagt med Industriparkett i eik og Ottaskifer ”Pillarguri”.

Stilmessig har leiligheten et moderne utrykk med en tidløs materialbruk som gir en viss tyngde og modenhet i fremtoningen.

Design og arkitektur: Tegnet som ansatt i stein hamre arkitektkontor. Møbler og interiør er utført av Design i Nord. Lysdesign er gjennomført i samarbeid med Stokkan Lys.

 

 

<- tilbake